Welcome to the Onshape forum! Ask questions and join in the discussions about everything Onshape.

First time visiting? Here are some places to start:
  1. Looking for a certain topic? Check out the categories filter or use Search (upper right).
  2. Need support? Ask a question to our Community Support category.
  3. Please submit support tickets for bugs but you can request improvements in the Product Feedback category.
  4. Be respectful, on topic and if you see a problem, Flag it.

If you would like to contact our Community Manager personally, feel free to send a private message or an email.

Options

Parts in Part Studio not showing up in Assembly

brandon_nasonbrandon_nason Member Posts: 6 ✭✭
Some of the siding pieces on my model are not showing up in my Assembly view. If you look on the left side right almost even with the top of the window, the siding pieces are missing. https://cad.onshape.com/documents/6e8ae4d5888348888a640bb8/w/6e10234a35662886ff648f5a/e/edd8c80a039596f5197a4fc0
Tagged:

Answers

  • Options
    brandon_nasonbrandon_nason Member Posts: 6 ✭✭

  • Options
    robert_scott_jr_robert_scott_jr_ Member Posts: 364 ✭✭✭
    Brandon, did you get this fixed? In your Workshop assembly I see nothing obviously out of whack nor do I see any area of the workshop that matches up with the image you posted (window frame or window placement. - Scotty
  • Options
    brandon_nasonbrandon_nason Member Posts: 6 ✭✭
    Unfortunately no, it's still not showing a bunch of the siding. I've zoomed out and circled all the missing boards you can see. This was also in an incognito window thinking something might be wrong with my session.
  • Options
    brandon_nasonbrandon_nason Member Posts: 6 ✭✭
    I've updated my model to give the siding color so now it is easier to see where the issues are.
  • Options
    brandon_nasonbrandon_nason Member Posts: 6 ✭✭
    After reaching out to OnShape support it appears I've run into a bug.
Sign In or Register to comment.