Welcome to the Onshape forum! Ask questions and join in the discussions about everything Onshape.

First time visiting? Here are some places to start:

  1. Looking for a certain topic? Check out the categories filter or use Search (upper right).
  2. Need support? Ask a question to our Community Support category.
  3. Please submit support tickets for bugs but you can request improvements in the Product Feedback category.
  4. Be respectful, on topic and if you see a problem, Flag it.

If you would like to contact our Community Manager personally, feel free to send a private message or an email.

Featurescript Beam - function not found

wolfgang_maierwolfgang_maier Member Posts: 39 ✭✭
Hello,

i am using featurescript beams and created some profiles. I copied my personal version of Beams and profiles to my project.
I erased featurescript beams from my project and replaced it with a newer version with only minor changes.
Now the beam feature in the project is red.
Featurescript error: Function e3024a98b458b44f4546e9a15::m000000000000000000000000::Beam with 3 argument(s) not found

I guess with deleting the document beam from my project and replacing it with a new version, the link to the function in my project is lost.
How can i repair this?

regards
Wolfgang

Comments

  • ilya_baranilya_baran Onshape Employees, Developers, HDM Posts: 932
    The beam in the Part Studio is referencing the Feature Studio you deleted.
    You have to either recreate the beam feature in the Part Studio or restore the document prior to the deletion and copy/paste the new source into the existing Feature Studio instead of creating a new tab.
    Ilya Baran \ Director, Architecture and FeatureScript \ Onshape Inc
Sign In or Register to comment.