Welcome to the Onshape forum! Ask questions and join in the discussions about everything Onshape.

First time visiting? Here are some places to start:

  1. Looking for a certain topic? Check out the categories filter or use Search (upper right).
  2. Need support? Ask a question to our Community Support category.
  3. Please submit support tickets for bugs but you can request improvements in the Product Feedback category.
  4. Be respectful, on topic and if you see a problem, Flag it.

If you would like to contact our Community Manager personally, feel free to send a private message or an email.

section view

dhiraj_patildhiraj_patil Member Posts: 3
in section view solid bodies looking like surfaces. what is the problem?

Answers

  • john_mcclaryjohn_mcclary Member, Developers Posts: 2,524 PRO
    edited June 2019
    It looks like a graphical glitch to me. There are a few things to check here.

    - Double check you are in-fact using solid bodies and not surfaces
    - Refresh the view (ctrl+f5)
    - Restart the browser
    - Try another browser
    - Link your document so others can see if they experience the same error.
    - Reboot PC
    - Update graphics card driver
    - Update browser
    - Contact support using the "?" menu in the top right corner
  • NeilCookeNeilCooke Moderator, Onshape Employees Posts: 2,887
    You should also run the system check (under ? menu) to check your browser and graphics card are fully supported. 
  • brian_bradybrian_brady Member, Developers Posts: 458 EDU
    This has happened to some of my students in the past when they have used MS Exploder or Edge instead of a more standards compliant browser. 
  • EvanEvan Onshape Employees Posts: 55
    There is also an outstanding regression in Chrome that is affecting section view in this way on some GPUs (mainly Intel chipsets).  The issue has been reproduced on their end and should be fixed in Chrome 77.  See https://bugs.chromium.org/p/chromium/issues/detail?id=970532 for more information.  
  • dhiraj_patildhiraj_patil Member Posts: 3
    works fine in FireFox.
    Problem still exists in chrome even after restarting the browser and updating graphics drivers.
  • NeilCookeNeilCooke Moderator, Onshape Employees Posts: 2,887
    @dhiraj_patil - Chrome will fix their bug in version 77 as @Evan mentioned above. 
Sign In or Register to comment.