Welcome to the Onshape forum! Ask questions and join in the discussions about everything Onshape.

First time visiting? Here are some places to start:
  1. Looking for a certain topic? Check out the categories filter or use Search (upper right).
  2. Need support? Ask a question to our Community Support category.
  3. Please submit support tickets for bugs but you can request improvements in the Product Feedback category.
  4. Be respectful, on topic and if you see a problem, Flag it.

If you would like to contact our Community Manager personally, feel free to send a private message or an email.

Add displacment to an appearance in render studio scene

shawn_crockershawn_crocker Member, OS Professional Posts: 423 PRO
Does anyone know how to get this to work?  In my case, I have assigned polished aluminum to a part.  I have then dropped "Add displacement" onto the part.  I have then dropped a "file" option onto one of the available parameters of the displacement that is attached to the appearance.  I have tried dropping onto either of the parameters.  I have then selected the parameter that seems to be now driven by the file option.  I select the action button and load in my displacement map file.

Nothing happens.  I adjust all the settings and though the view port appears to be regenerating after changing things, no displacement is ever observed.

I have been able to see results by using bump maps but displacement seems to do nothing.  I'm sure there is a super obvious thing I am missing here.
Tagged:
Sign In or Register to comment.