Welcome to the Onshape forum! Ask questions and join in the discussions about everything Onshape.

First time visiting? Here are some places to start:

  1. Looking for a certain topic? Check out the categories filter or use Search (upper right).
  2. Need support? Ask a question to our Community Support category.
  3. Please submit support tickets for bugs but you can request improvements in the Product Feedback category.
  4. Be respectful, on topic and if you see a problem, Flag it.

If you would like to contact our Community Manager personally, feel free to send a private message or an email.

Improving Mate Connector Feature

cache_river_millworkscache_river_millworks Member Posts: 133 PRO
edited September 20 in Product Feedback
  • Improving Mate Connector Feature - Currently when choosing the location for a mate connector within a part studio, the feature has trouble finding the selected location. Sometimes it will not load the previewed location at all until a part has been selected and then the location is re-selected. This improvement would have the user select the part first, then select the location of the connector.

Comments

  • lougallolougallo Member, Administrator, Moderator, Onshape Employees, Developers Posts: 1,706
    @cache_river_millworks This is something that is more tied to the face that part ids can be changed and when they do the MC can get lost unless you reselect the owner body.  We hope to fix this behavior but today this is not some that would be voted on for improvment.  It is something we already want to improve for model stability.
    Lou Gallo / PD/UX - Support - Community / Onshape, Inc.
Sign In or Register to comment.