Welcome to the Onshape forum! Ask questions and join in the discussions about everything Onshape.

First time visiting? Here are some places to start:
  1. Looking for a certain topic? Check out the categories filter or use Search (upper right).
  2. Need support? Ask a question to our Community Support category.
  3. Please submit support tickets for bugs but you can request improvements in the Product Feedback category.
  4. Be respectful, on topic and if you see a problem, Flag it.

If you would like to contact our Community Manager personally, feel free to send a private message or an email.

Why won't this simple loft complete?

matt_schwartz213matt_schwartz213 Member Posts: 4
Hi all, 
I'm a long time lurker, first time poster. Thank you to all who have posted questions and answers that I have learned from!

I've been experimenting with this loft for a few days and have been unable to understand why it's failing. 
I am 3d printing some surf fins and am trying to get some designs working.
Below are some test files that I've kept minimal for testing and troubleshooting

For reference, this surf fin foil his loft succeeded - https://cad.onshape.com/documents/bc6ec732e5252e04bf7c7e86/w/5a8aa2a2f9d2685c33497ba3/e/b6a1f244dc5dc64f7a072aea

This loft failed - https://cad.onshape.com/documents/a06e826186551052de351a58/w/0d438cd868b9d3f468ca3358/e/7c8b8416b72f6b2a49534eb4

And I have no clue as to why? I've tried all kinds of different settings in the lofting command to no avail.

If anyone can help I would be grateful!
Thank you,
Matt

Answers

Sign In or Register to comment.