Welcome to the Onshape forum! Ask questions and join in the discussions about everything Onshape.

First time visiting? Here are some places to start:

  1. Looking for a certain topic? Check out the categories filter or use Search (upper right).
  2. Need support? Ask a question to our Community Support category.
  3. Please submit support tickets for bugs but you can request improvements in the Product Feedback category.
  4. Be respectful, on topic and if you see a problem, Flag it.

If you would like to contact our Community Manager personally, feel free to send a private message or an email.

PSA - Cannot Sign In Or Open Documents?

lougallolougallo Member, Administrator, Moderator, Onshape Employees, Developers Posts: 1,691
edited December 2014 in General
In a recent update we pushed, some users were experiencing issues either signing in or opening documents. This issue is related to the browser's cache and can be fixed by simply clearing the cache.  

Google Chrome:
  1. Click on hamburger menu in the upper right.
  2. More tools -> Clear Browsing Data...
  3. Check only Cached images and files
  4. Click Clear browsing data


Mozilla Firefox:
  1. Click on hamburger menu in the upper right.
  2. Click on History icon
  3. Select Clear Recent History...
  4. Check only Cache
  5. Click Clear Now


Apple Safari:
  1. Make sure Safari's Develop menu is on in Preferences -> Advanced (Show Develop mode in menu bar)
  2. Pull down Develop menu
  3. Select Empty Caches


If you are having any issues with gaining access or opening documents, please email support 'at' onshape.com to let us know if these above methods are not solving your issues.  Thank you for your patience and we are working to avoid this in future updates.  ~Lou
Lou Gallo / PD/UX - Support - Community / Onshape, Inc.
Tagged:

Comments

  • andy_morrisandy_morris Moderator, Onshape Employees Posts: 87
    Another side effect of these changes is that opening documents will display models without edges being visible. Clearing your cache will fix this issue.
    Thanks for your patience.
    Andy Morris / Head of Product Design / Onshape, Inc.
  • scott_harrisscott_harris Moderator, Onshape Employees Posts: 60
    You also may see  "Wire 1"  in the feature list if you have a helix in your model. Clearing your cache should fix this issue as well.
    Scott Harris / Onshape, Inc.
Sign In or Register to comment.