Welcome to the Onshape forum! Ask questions and join in the discussions about everything Onshape.

First time visiting? Here are some places to start:

  1. Looking for a certain topic? Check out the categories filter or use Search (upper right).
  2. Need support? Ask a question to our Community Support category.
  3. Please submit support tickets for bugs but you can request improvements in the Product Feedback category.
  4. Be respectful, on topic and if you see a problem, Flag it.

If you would like to contact our Community Manager personally, feel free to send a private message or an email.

How do you 'update' subassembly in main assembly within same document?

bruce_williamsbruce_williams Member, Developers Posts: 374 PRO
I built partial sub-assemblies and inserted them into a main assembly.  Now after adding parts, mates, etc. in the sub.  the main is not getting all the mates.  Am I missing an update step somewhere?  Or other suggestion?  I am attaching pictures of the sub and main.

Best Answers

  • Cris_BowersCris_Bowers Posts: 281 PRO
    edited April 11 Accepted Answer
    Just suppress and unsuppress your group mate in the main assembly. Should fix it. It's one of those things that should really have attention called to it.

Answers

  • Cris_BowersCris_Bowers Member Posts: 281 PRO
    edited April 11 Accepted Answer
    Just suppress and unsuppress your group mate in the main assembly. Should fix it. It's one of those things that should really have attention called to it.
  • bruce_williamsbruce_williams Member, Developers Posts: 374 PRO
    @Cris_Bowers
    that is it!  thanks for quick answer.
Sign In or Register to comment.