Welcome to the Onshape forum! Ask questions and join in the discussions about everything Onshape.

First time visiting? Here are some places to start:

  1. Looking for a certain topic? Check out the categories filter or use Search (upper right).
  2. Need support? Ask a question to our Community Support category.
  3. Please submit support tickets for bugs but you can request improvements in the Product Feedback category.
  4. Be respectful, on topic and if you see a problem, Flag it.

If you would like to contact our Community Manager personally, feel free to send a private message or an email.

Individual threads in Forum 'Home' not being marked as viewed

brian_jordanbrian_jordan Member, Developers Posts: 135 ✭✭✭
After reading some, but not all, threads the thread title doesn't clear from a shaded to a white background. I'm sure that until a week or so ago a shaded background indicated that there are unviewed articles. Am I mis-remembering this? "Mark all viewed" works as expected.  Chrome and Firefox.

Comments

  • pmdpmd Member, Developers Posts: 27 PRO
    Yes I am seeing the same issue which seemed to start yesterday.
  • NeilCookeNeilCooke Moderator, Onshape Employees Posts: 2,599
    I've reported it
  • owen_sparksowen_sparks Member, Developers Posts: 2,484 PRO
    :+1:
    Production Engineer
    HWM-Water Ltd
  • brian_jordanbrian_jordan Member, Developers Posts: 135 ✭✭✭
    NeilCooke said:
    I've reported it
    Thanks Neil,
    Is there somewhere where forum issues can be reported directly or is 'General' here as good a place as any?
  • NeilCookeNeilCooke Moderator, Onshape Employees Posts: 2,599
    @brian_jordan - General is fine and if you tag @lougallo it will get there faster :)
  • brian_jordanbrian_jordan Member, Developers Posts: 135 ✭✭✭
    I left that message in the hope that you would respond... I can confirm that after reading your answer the thread background cleared to white. It seems your report has been acted on. Thanks again
  • owen_sparksowen_sparks Member, Developers Posts: 2,484 PRO
    I've still got some posts stuck on unread here.
    Owen S.
    Production Engineer
    HWM-Water Ltd
  • brian_jordanbrian_jordan Member, Developers Posts: 135 ✭✭✭
    I've still got some posts stuck on unread here.
    Owen S.
    It looks like new posts/threads are now working properly here but to me the fix doesn't seem to be retrospective; YMMV as they say. I just used the 'MARK ALL VIEWED' option and am waiting to see how those threads behave after getting new messages. I like 'VIEWED' as opposed to 'READ' which seems to be the norm on most Fora.
  • romeograhamromeograham Member Posts: 271 PRO
    Still happening for me today (on this thread!). Sometimes changes to "viewed" after the second time I view a thread.
  • owen_sparksowen_sparks Member, Developers Posts: 2,484 PRO
    I've still got some posts stuck on unread here.
    Owen S.
    It looks like new posts/threads are now working properly here but to me the fix doesn't seem to be retrospective; YMMV as they say. I just used the 'MARK ALL VIEWED' option and am waiting to see how those threads behave after getting new messages. I like 'VIEWED' as opposed to 'READ' which seems to be the norm on most Fora.
    Thanks Brian.  A "mark all as read" worked for me temporarily but as soon as new posts were added it became stuck again. I think @lougallo is bored and is messing with us o:)
    Production Engineer
    HWM-Water Ltd
  • lougallolougallo Member, Administrator, Moderator, Onshape Employees, Developers Posts: 1,706
    @owen_sparks How'd you know?  I have talked to our vendor about this.  They did a push on Monday that might be the culprit.  I am noticing it in the Community support category mostly.  Will update you all when I get them to fix it.
    Lou Gallo / PD/UX - Support - Community / Onshape, Inc.
  • owen_sparksowen_sparks Member, Developers Posts: 2,484 PRO
    Hi @lougallo any news on this issue?
    Cheers, Owen S.
    Production Engineer
    HWM-Water Ltd
  • brian_jordanbrian_jordan Member, Developers Posts: 135 ✭✭✭
    Hi @lougallo any news on this issue?
    Cheers, Owen S.
    Strange... I have just read new posts in the forum and the background to all threads but one have failed to clear. The one that has cleared is this one after @owen_sparks's 9.24 post [1]. Coincidence that @lougallo has posted here recently?
    [1]  9.24AM UK time.
  • michael3424michael3424 Member Posts: 487 ✭✭✭
    Almost none of the threads are clearing for me either for the pasty 2-3 days - US, Central Time Zone.
  • brian_jordanbrian_jordan Member, Developers Posts: 135 ✭✭✭
    This now seems to have been fixed. Thanks to whomever thanks are due.
  • owen_sparksowen_sparks Member, Developers Posts: 2,484 PRO
    Indeed, thanks fixerists. 
    Production Engineer
    HWM-Water Ltd
  • john_mcclaryjohn_mcclary Member, Developers Posts: 2,145 PRO
    Yep, now stop turning this thread blue ;p
Sign In or Register to comment.